Ideeën 155 Antieke Spiegel Op Maat Vers

Ideeën 155 Antieke Spiegel Op Maat Vers. Deze antiek spiegel is volledig op maat te bestellen. Wanneer de antieke spiegel zonder frame of omlijsting op de muur wordt gemonteerd dienen de randen geslepen te worden, anders zijn deze erg scherp. Door deze vlekken oogt de spiegel oud en verouderd en lijkt deze op een antieke spiegel van vroeger.

6646749923868288629

Hier 6646749923868288629

Eersteklas antieke spiegels uit nederland en frankrijk vanaf de 17e eeuw en zeker in de 18e en 19e eeuw werd het gebruik van spiegels in ons huis steeds populairder. Het patroon en de hoeveelheid vlekken is per spiegel verschillend. Antiek spiegelglas is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, u ziet hieronder enkele voorbeelden van de antiek look spiegels die wij voor onze klanten gemaakt hebben. Deze antiek spiegel is volledig op maat te bestellen.

Antiek spiegels op maat antiek gemaakte spiegel.

Door deze vlekken oogt de spiegel oud en verouderd en lijkt deze op een antieke spiegel van vroeger. Deze verweerde spiegel is behandeld met chemicaliën waardoor er in het spiegelglas vlekken ontstaan. Antiek spiegelglas is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, u ziet hieronder enkele voorbeelden van de antiek look spiegels die wij voor onze klanten gemaakt hebben. Door het spiegelglas met chemicalien te behandelen, worden spiegels gemaakt die antiek lijken. Ze vertonen vlekken en beschadigingen alsof de spiegel uit grootmoeders tijd stamt. Deze spiegel brengt raffinement in het interieur en zorgt voor een zachte en warme reflectie. Wij zijn de enigen in nederland die dit procedé van handmatig glas.

6646749923868288629

Schitterend is als enige in nederland gespecialiseerd in het op maat maken van antiek glas gemaakte spiegels. Eersteklas antieke spiegels uit nederland en frankrijk vanaf de 17e eeuw en zeker in de 18e en 19e eeuw werd het gebruik van spiegels in ons huis steeds populairder. Afmetingen die buiten de maximale maatvoering vallen kunnen via de mail worden aangevraagd. Eersteklas antieke spiegels uit nederland en frankrijk vanaf de 17e eeuw en zeker in de 18e en 19e eeuw werd het gebruik van spiegels in ons huis steeds populairder.

Popular posts from this blog

Bigtreetech Skr Mini E3 V1.2 Wiring Diagram Uitstekend

Collectie 62+ M En Letra 3D