Ideeën 129+ Antieke Parfumflesjes Met Zilveren Dop Gratis

Ideeën 129+ Antieke Parfumflesjes Met Zilveren Dop Gratis. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Parfumflesjes Odeurflesje Kristal Met Zilveren Dop Porseleinen Parfumbranders Antiekvalentijn Com

Hier Parfumflesjes Odeurflesje Kristal Met Zilveren Dop Porseleinen Parfumbranders Antiekvalentijn Com

Catawiki heel nederland bezoek website. Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes.

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Compleet met het originele kristallen binnenstopje.

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Hoogte 7,5 en 8 cm. Beiden verkeren in goede staat. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Catawiki heel nederland bezoek website. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats.

Beursjes

Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Hoogte 7,5 en 8 cm. Catawiki heel nederland bezoek website. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Drie Antieke Kristallen Parfumflesjes Met Zilveren Dop Catawiki

Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. Catawiki heel nederland bezoek website.. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Antieke Parfumflesjes Met Zilveren En Gouden Doppen Online Zilver Nl Zilver Nl

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw. In een stukje van de hals.. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Langwerpig Kristallen Parfumflesje Met Zilveren Dop Zilver Nl

Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. In een stukje van de hals. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop.. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos.

Swkaydfvweahim

Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Beiden verkeren in goede staat. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw.. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop En Binnenstopje Te Koop Aangeboden Op Tweedehands Net

Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures.. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats... Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw.

900 Ideeen Over Allerlei Antieke Oude Parfum Burners Flesjes In 2021 Parfum Antiek Parfumflesjes

Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. .. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Kristallen Parfumfles Met Zilveren Nek En Kristallen Dop Antieke Parfumflesjes Ameliahoeve

Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Beiden verkeren in goede staat. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes.. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats.

Parfumflacon Zilveren Dop Rood Kristal Vintage Parfumflesjes Parfumflesjes Vintage Parfum

Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw.. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats... Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Antiek Parfumflesje Etsy

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Beiden verkeren in goede staat. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Compleet met het originele kristallen binnenstopje.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Vind Parfumflesje Zilveren Dop In Antiek Goud En Zilver Op Marktplaats

Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Beiden verkeren in goede staat. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie In de webshop van la grange antiques vind u nog veel meer antiek zilver en. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos.

Sieradenenkunst Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Plaatje Gegraveerd Met Koeien

In een stukje van de hals. In een stukje van de hals. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren.

Langwerpig Kristallen Parfumflesje Met Zilveren Dop Zilver Nl

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning.

Twee Antieke Parfumflacons Goud Zilver Zilver Parfumflesje Goud

Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Catawiki heel nederland bezoek website. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats.

Two Antique Perfume Bottles With Silver Lid And Neck The Catawiki

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Klik op de link hieronder om naar de website van catawiki te gaan. Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. Compleet met het originele kristallen binnenstopje. In een stukje van de hals. In de webshop van la grange antiques vind u nog veel meer antiek zilver en. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw.

Sieradenenkunst Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Plaatje Gegraveerd Met Koeien

Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning.. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Antiek Kristallen Parfumflesjes Met Zilveren Dop Begin Catawiki

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. In een stukje van de hals. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Antieke Parfumflesjes

Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos.. Beiden verkeren in goede staat. Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Hoogte 7,5 en 8 cm. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Klik op de link hieronder om naar de website van catawiki te gaan. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

2 Antiek Kristal Parfumflesjes Met Zilveren Dop En Hals 2 Catawiki

Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Beiden verkeren in goede staat. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … In een stukje van de hals. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos.. Catawiki heel nederland bezoek website.

Set Antieke Parfumflesjes En Babyolie Museumdepotshop

Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes.. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos. In de webshop van la grange antiques vind u nog veel meer antiek zilver en. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw.. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren.

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

In de webshop van la grange antiques vind u nog veel meer antiek zilver en. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een ….. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop En Binnenstopje Te Koop Aangeboden Op Tweedehands Net

Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. . Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop.

Parfumflacon Zilveren Dop Rood Kristal Vintage Parfumflesjes Parfumflesjes Vintage Parfum

Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Catawiki heel nederland bezoek website. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Hoogte 7,5 en 8 cm. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures... Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Klik op de link hieronder om naar de website van catawiki te gaan. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning.

Antieke Parfumflesjes Met Zilveren En Gouden Doppen Online Zilver Nl Zilver Nl

Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren.. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren. Beiden verkeren in goede staat. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures.. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures.

Nederland 19e Eeuw Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop En Machet Zilver Frascos De Perfume Perfume Perfumeros

In een stukje van de hals. .. Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw.

Antieke Parfumflesjes 10 Biedermeier 800 Zilver Catawiki

Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. In de webshop van la grange antiques vind u nog veel meer antiek zilver en. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos... Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een …

Parfumflesje Met Gouden Dop In Etui

Beiden verkeren in goede staat. Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Hoogte 7,5 en 8 cm. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes.

Parfumflesje Met Stopje En Schitterende Gouden Dop Parfumflesjes Collectie Antiek Zilver

2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw... Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop.

Parfumflesjes Odeurflesje Kristal Met Zilveren Dop Porseleinen Parfumbranders Antiekvalentijn Com

Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … In een stukje van de hals. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Parfumflesjes La Grange Antiques Antiek Zilverwerk Antieke Sieraden

Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw.. Beiden verkeren in goede staat.

Le Passe Vintage Brocante

Biedingen zijn alleen geldig via de website van catawiki. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw. Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren.

Parfumflesjes La Grange Antiques Antiek Zilverwerk Antieke Sieraden

Klik op de link hieronder om naar de website van catawiki te gaan.. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Hoogte 7,5 en 8 cm. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Twee antieke parfumflesjes met binnenstopje het grootste flesje is gaaf, iets gebruikspoortjes op de dop, 8 cm hoog het kleinste flesje moet even de dop opnieuw vast gesoldeerd worden, 7 cm hoog allebei gekeurd met het zwaardje redelijk bod gevraagd verzendkos. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie. Hoogte 7,5 en 8 cm.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren.. Compleet met het originele kristallen binnenstopje.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures... Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren.

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Gekeurd met het meesterteken van arie pluut, (werkzaam in schoonhoven vanaf 1865) en het oude zwaardje, datering 2e helft 19e eeuw. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Het flesje heeft een diepe blauwe kleur en het kristal heeft een fraaie belijning. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. In de webshop van la grange antiques vind u nog veel meer antiek zilver en. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Hoogte 7,5 en 8 cm. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. Het flesje is ongekeurd, wat gebruikelijk is bij dergelijke engelse parfumflesjes... Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Parfumflesjes Odeurflesje Kristal Met Zilveren Dop Porseleinen Parfumbranders Antiekvalentijn Com

Compleet met het originele kristallen binnenstopje. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren... 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw.

Kristallen Parfumflesje Met Zilveren Dop Brocante Webwinkel Old Shabby

2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. 2 parfumflesjes met zilveren dop uit het einde van de 19e eeuw. In een stukje van de hals. Flesje heeft een bewerkte zilveren dop die gedecoreerd is met een fraaie gravures. Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren... Engels ajour bewerkte houder waarin 3 kristallen parfumflesjes met zilveren dop.

Antiek Kristallen Parfumflesje Zilver Dop Met Groen Emaille Zilver Nl

Klik op de link hieronder om naar de website van catawiki te gaan. Beiden verkeren in goede staat. Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … In een stukje van de hals. De dop is zeer fijn bewerkt met bladeren.. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Antieke Parfumflesjes

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Beiden verkeren in goede staat. Hoogte 7,5 en 8 cm. Tevens voorzien van een fraai zilveren schild dat is gedecoreerd met gedetailleerde gravures en een cartouche het flesje is puntgaaf en ook de zilveren dop is in mooie Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Compleet met het originele kristallen binnenstopje... Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats.

Antiek Kristallen Parfumflesje Zilver Dop Met Groen Emaille Zilver Nl

Twee antieke parfumflesjes met zilveren dop. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Beiden verkeren in goede staat. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... Engels blauw kristallen parfumflesje met zilveren dop en binnenstopje.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een … Catawiki heel nederland bezoek website. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Antieke parfumflesjes blijven altijd fascineren.

Popular posts from this blog

Bigtreetech Skr Mini E3 V1.2 Wiring Diagram Uitstekend

Anet Et4 Pro Vs Ender 3 V2